Welkom bij Jeugdfonds Vught

Voor wie?

Jeugdfonds Vught wil graag dat álle kinderen (ongeacht het inkomen van de ouders) kunnen meedoen aan activiteiten in en rondom Vught.

Een aanvraag kan worden ingediend door ouders, scholen, sportclubs en jeugdorganisaties. Deze wordt alleen in behandeling genomen als de aanvraag eerder is afgewezen bij een andere specifieke organisatie (zoals: Jeugdsportfonds, Stichting Leergeld en Vincentius) óf als de aanvraag niet valt binnen de doelstellingen van één van deze organisaties.

Onder het kopje ‘projecten’ en op Facebook kunt u voorbeelden vinden van eerdere aanvragen en projecten die Jeugdfonds Vught financieel heeft ondersteund.

Na ontvangst van de aanvraag krijgt u van ons een bevestiging. De aanvraag wordt vervolgens beoordeeld door het bestuur. U ontvangt van ons op zeer korte termijn bericht of de aanvraag is toegewezen.

Jeugdfonds Vught verstrekt enkel eenmalige financiële bijdragen. Een aanvraag voor structurele financiële ondersteuning (bijvoorbeeld een lidmaatschap) wordt niet in behandeling genomen.